Uvjeti kupnje

                       

NAČINI PLAĆANJA

  • American Express
  • MasterCard
  • VISA

NAPOMENA  Plaćanje kreditnim karticama moguće je jedino karticama izdanim u Republici Hrvatskoj.

O NAMA

Dragi prijatelji & susjedi, Sretno zeleno j.d.o.o. - GREENCAJG je novootvoreni dućan zdrave i domaće eko hrane u Heinzelovoj 4, u blizini Kvaternikova trga. GREENCAJG je vaš izvor zdrave hrane koji želi podržati sve one koji su rekli NE pesticidima, GMO-u, umjetnim gnojivima, te uopće hrani koja je izvor opasnosti za zdravlje. Naši su proizvodi plod suradnje domaćih certificiranih OPG-ova koji uzgajaju organske i zdrave proizvode, a kod nas ćete naći velik izbor za Vaše dnevne potrebe povrća, voća, žitarica, ulja, kozmetike, svega što se može proizvesti na prirodan i zdrav način.

Uvjeti korištenja - pravila i upute

Usluge webshopa možete koristiti odmah nakon registracije i prijave na stranice www.greencajg.hr

Korak 1. - Registracija
Link za registraciju nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice (desno od oznake košarice). Polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se mogla izvršiti registracija za korištenje webshopa. Nakon registracije, na e-mail adresu koja je prijavljena kod registracije stižu podaci za prijavu. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom. Ukoliko trebate R1 račun, prilikom registracije, umjesto osobnog imena možete upisati ime tvrtke.

Korak 2. - Prijava
Sa korisničkim imenom i lozinkom treba se prijaviti na stranice webshopa. Link za prijavu nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice.

Korak 3. - Traženje proizvoda
Kada ste uspješno prijavljeni na webshop, možete početi sa pretragom proizvoda koji želite naručiti ili kupiti. Pretragu možete izvršiti na dva načina. Prvi način pretrage proizvoda je putem tražilice koja se nalazi u gornjem desnom stranice. Ovo je brži način pretraživanja ako znate dio ili puno ime proizvoda koji tražite. Ako je proizvod izlistan u rezultatima tražilice dovoljno je klinuti na njega i link će nas automatski dovesti na stranicu sa detaljima i slikama proizvoda na kojem je vidljiv status raspoloživosti proizvoda. Drugi način pretrage je putem izbornika kategorije proizvoda koji se nalazi sa lijeve strane web stranice (Proizvodi na akciji, Organski proizvodi, Bezglutenski proizvodi, ...).

Korak 4. - Izbor proizvoda (ubacivanje u web košaricu)
Kada ste uspješno pronašli proizvod koji trebate, sljedeći korak je odrediti koju količinu želite ubaciti u web košaricu. Prema standardu je količina koja se ubacuje u košarici postavljena na 1 kom, što možete učiniti pritiskom na gumb "U košaricu". Ukoliko želite ubaciti više komada određenog proizvoda, potrebno je upisati željenu količinu u za to predviđeno polje. Ako je proizvod uspješno ubačen u web košaricu, u gornjem desnom dijelu stranice pored sličice košarice će se pojaviti iznos naručenog proizvoda. Ukoliko naručite krivi proizvod ili količinu, status web košarice detaljno možete pogledati i promijeniti ako kliknete na link KOŠARICA desnom dijelu stranice gdje. Artikli se automatski brišu iz košarice kada se narudžba ili kupnja izvrši ili kada se odjavite sa stranice.

Korak 5. - Izbor obrade narudžbe (ponuda za plaćanje gotovinom ili direktna kupnja - plaćanje karticom)
Kada ste odabrali proizvode i količine prelazite na sljedeći korak, KUPI, u kojem možete odabrati da li proizvod želite odmah platiti karticom ili odabrati opciju plaćanja virman/gotovina u kojoj će Vam sustav odmah nakon klika na gumb POTVRDI automatski poslati e-mail sa ponudom naručenih artikala. Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja po ponudi (virman), primiti ćete e-mail sa potvrdom narudžbe i ponudom u prilogu. Plaćanje vršite po spomenutoj ponudi. Ukoliko se pokaže da ste sredstva uplatili, a proizvod koji ste naručili ipak nije raspoloživ, novac vraćamo na račun sa kojeg je i uplaćen ili birate drugi proizvod, ako Vama tako odgovara. Ako ste odabrali opciju plaćanja karticom i izvršili plaćanje, e-mail koji ćete tada primiti će naglasiti da je Vaša narudžba u obradi. Dok ne dobijete e-mail o evidentiranoj uplati od strane web administratora znači da Vaša narudžba nije obrađena. Sredstva se skidaju sa kartice tek kada dobijete obavijest o evidentiranoj uplati na e-mail. Možemo stornirati Vašu narudžbu i odmah izvršiti povrat sredstava i 24h nakon što primite e-mail o evidentiranoj uplati. Povrat sredstava se može izvršiti i nakon navedenog roka, ali se tada na povrat čeka par dana.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje kreditnim karticama: American Express, MasterCard i Visa.

Plaćanje po ponudi (avansna uplata - uplatnica / virman ili internet bankarstvo)
Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem webshopa i odabrati opciju plaćanja - virman (gotovina)
Nakon što odaberete proizvode koje želite naručiti i pošaljete narudžbu, na e-mail adresu ćete automatski dobiti ponudu sa točnim iznosom za uplatu. Vašu narudžbu će provjeriti webshop administrator, te Vas kontaktirati ukoliko je navedena roba raspoloživa i rezervirati je dok se uplata ne evidentira. Roba se šalje nakon što uplata bude vidljiva na računu (provjera i obrada webshop administrator).

Sve cijene proizvoda na web stranicama su sa uračunatim PDV-om. U slučaju krive uplate iznosa, tvrtka Sretno zeleno j.d.o.o. će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun platitelja.

PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!

Za Internet naplatu American Express i Visa kreditnih kartca koristimo ePay servis za Internet naplatu tvrtke Globaldizajn d.o.o. koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

DOSTAVA

Područje dostave

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Trenutno nije moguća dostava u inozemstvo.

Trošak dostave

Cijena dostave je podjeljena u dva razreda:
    vrijednost narudžbe do 299,99 kuna - 25,00 kuna
    vrijednost narudžbe iznad 300,00 kuna - besplatna dostava

 
Vrijeme isporuke
Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 11 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 11 sati predaju ponedjeljkom.

REKLAMACIJE

Sretno zeleno j.d.o. prodaje isključivo nove proizvode. Povrat ispravne robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:
Roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni - bez fizičkih oštećenja.
Originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i nesmije biti izljepljena samoljepljivom trakom dostavnih službi.
Troškove povrata ispravne robe snosi kupac.

IZJAVA PRIVATNOSTI

Sretno zeleno j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu svih osobnih podataka kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Sretno zeleno j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Košarica

Nema proizvoda

Ukupno n/a

Košarica Kupi

Newsletter