Bio Protein Konoplje u prahu rinfuza 100g

Bio Protein Konoplje u prahu rinfuza 100g

  Protein konoplje je jedan od najvažnijih, potpunih i uravnoteženih izvora esencijalnih aminokiselina i masnih kiselina u prirodi.

   VIRMAN: 12,00 Kn

   KARTICE: 12,00 Kn


   Protein konoplje je jedan od najvažnijih, potpunih i uravnoteženih izvora esencijalnih aminokiselina i masnih kiselina u prirodi. Bogati su nutritivnim tvarima, bjelančevinama i antioksidansima!

   Konopljini proteini se dobivaju iz sjemenki konoplje. Nutrisslim konopljini proteini su puni vitamina, enzima i minerala i u potpunosti su bez glutena. Proteinski prah ima optimalan omjer omega 6 i omega 3 masnih kiselina i dobar je za žene tijekom menstruacije i menopauze. Isto tako je dobar za ljude s suhom kosom i kožom. Vrlo važan je i za sportaše i osobe s aktivnim stilom života.

   Upotreba:

   Preporučen dnevni unos je 1–2 čajne žličice. Prah se vrlo dobro topi u sokovima, rižinom ili sojinom mlijeku i jogurtu, možete ga dodati i smoothie-ju. Isto tako ga možete dodati u energetske pločice. Prah možete dodati brojnim receptima, ljubitelji sirove hrane izbjegavaju kuhanje ili zagrijavanje, jer žele sačuvati njegovu nutritivnu vrijednost.

   Zdravstveni učinci:

   Bjelančevine

   Konopljini proteini su najprobavljivije dostupne bjelančevine. Tijelo koristi bjelančevine i upotrebljava ih za tkiva, mišiće i hormonske tvorbe.

   Aminokiseline

   Konopljini proteinu su odličan izvor esencijalnih aminokiselina, koje izgrađuju bjelančevine. Aminokiseline pomažu formirati moždane kemikalije, kao što je serotonin i dopamin. Prema istraživanju Sveučilišta u Arizoni na odjelu za biokemiju i molekularnu biofiziku, ljudi mogu proizvesti od 10 do 20 poznatih aminokiselina, a manjak je potrebno nadoknaditi hranom koju konzumiramo. Konopljini proteini sadrže aminokiseline, kao što je cistein, glutamin, glicin, izoleucin, triptofan, lizin, metionin i fenilalanin.

   Esencijalne masne kiseline

   Jedan od najkorisnijih svojstava konopljinih proteina je prirodna ravnoteža esencijalnih masnih kiselina.

   Minerali

   Konopljino sjeme sadrži važne minerale, kao što su magnezij, željezo i mangan.


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter