Bio Chlorella Powder, 125g Nutrisslim

Bio Chlorella Powder, 125g Nutrisslim

  Istraživanja su pokazala, da redovito konzumiranje klorele smanjuje visok krvni tlak i sprječava mogućnost udara.

   VIRMAN: 75,00 Kn

   KARTICE: 75,00 Kn


   Klorela je najveći izvor klorofila (po kojem je i dobila naziv), koji čisti krv i odstranjuje otrove iz tijela. Klorela ima i do 10-puta više zdravog klorofila nego slično zelenilo - kao što je pšenična trava, ječam ili alfalfa. Klorela (Chlorella Vulgaris) je zelena jednostanična slatkovodna alga, koja raste u jezerima i ribnjacima. Naša klorela se uzgaja u zatvorenim steriliziranim prostorima.

   Upotreba:

   Nutrisslim bio klorelu mogu konzumirati odrasli i djeca starija od 2 godine. Preporučen dnevni unos je 3–4 grama klorele u prahu. Za bolji učinak uzmite je pola sata prije obroka. Prah je vrlo dobro topljiv u sokovima, rižinom ili sojinom mlijeku, jogurtu, možete ga dodati i smoothie-ju. Isto tako možete ga dodati energetskim pločicama spremljenim kod kuće. Iako možete prah dodavati brojnim receptima, ljubitelji sirove hrane izbjegavaju kuhanje ili zagrijavanje klorele jer žele sačuvati njezinu nutritivnu vrijednost.

   Zdravstveni učinci:

   Čišćenje krvi i prijenos kisika

   Klorela zbog svog nitastog sastava na se veže teške metale i toksine, koji se sakupljaju u krvi. Od izuzetnog je značaja za pravilan rad našeg tijela jer čisti protok krvi s mnogo crvenih stanica, koje prenose kisik. Dodatno, klorela je bogat izvor klorofila. Klorofil je sličan hemoglobinu, proteinu, koji se nalazi u crvenim krvnim stanicama. Hemoglobin prenosi kisik te s time pokreće cijelo naše tijelo. I klorofil krvlju prenosi kisik po našem tijelu. Jedina razlika između klorofila i hemoglobina je u molekuli magnezija u sredini klorofila, jer hemoglobin u sredini sadrži molekulu željeza. Sadržaj magnezija je važan, da naše srce svaki put pravilno otkuca. Isto tako klorofil može pomoči formirati crvene krvne stanice, zato su već neki znanstvenici sugerirali, da bi se klorofil trebao upotrebljavati za liječenje slabokrvnosti.

   Poboljšanje probave

   Konzumiranje klorele poboljšava probavu. Klorela sadrži klorofilazu i pepsin, koji su probavni enzimi, isto tako klorela sadrži i ostale različite enzime, važne za naše tijelo.

   Ravnoteža pH vrijednosti

   Naše tijelo mora održavati ravnotežu između baze i kiseline, koja mora biti neutralna, sa vrijednošću između 7,2 i 7,4. Klorela je bazična, zato nam njeno konzumiranje pomaže sačuvati neutralnu pH vrijednost.

   Normaliziranje šećera u krvi i uravnotežen krvi tlak

   Istraživanja su pokazala, da redovito konzumiranje klorele smanjuje visok krvni tlak i sprječava mogućnost udara.


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter