Kokosovo ulje ekstra djevičansko BIO 650 ml

Kokosovo ulje ekstra djevičansko BIO 650 ml

  100% Vegan,100% „Raw food“ kvaliteta, Nije rafinirano, Bez kolesterola Bez hidrogeniziranih i trans masti, Bez emulgatora i konzervansa Bez Umjetnih boja i aroma

   VIRMAN: 39,00 Kn

   KARTICE: 39,00 Kn


   Vrlo je kvalitetno jestivo ulje koje se već više tisuća godina koristi kao glavni sastojak u prehrani u tropskim krajevima. Posebno je pogodno za kuhanje i pečenje jer je termostabilno – prilikom zagrijavanja (do 180 °C)  ne gubi kvalitetu i otporno je na oksidaciju (ne dolazi do stvaranja slobodnih radikala i ostalih štetnih kancerogenih spojeva). Može se dodavati u deserte, kolače, frapee, namaze, umake, dresinge i sl.  Zdrava je zamjena za maslac i margarin životinjskog podrijetla. Sadrži oko 65% srednje-lančanih masnih kiselina (MCFA) koje se za razliku od ostalih masti ne skadište u masnom tkivu već se odmah pretvaraju u energiju i organizam ih vrlo lako probavlja. Osim za prehranu, izvrsno je za masažu te njegu kože i kose.

   Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nije potrebno držati u hladnjaku. Na nižim temperaturama je u krutom stanju a iznad 24 °C se topi i postaje tekuće. Zemlja podrijetla: Šri lanka.


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter