Bio Spirulina u prahu 250g

Bio Spirulina u prahu 250g

  Ova čudesna super hrana omogućuje tijelu potpun izvor proteina i aminokiselina.

   VIRMAN: 79,00 Kn

   KARTICE: 79,00 Kn


   Ova čudesna super hrana omogućuje tijelu potpun izvor proteina i aminokiselina.

   Spirulina je posve prirodna super hrana sastavljena od najhranjivijih komadića slatkovodnih alga, koje sadrže više od 60 % proteina i aminokiselina (4-puta više, koje pronalazimo u ribama i govedini). Je plavo-zelena mikroskopska biljka, koja na Zemlji postoji već 3,6 milijarde godina te je kao hrana u tom razdoblju koristila mnogim civilizacijama. Sadrži cijeli spektar nutrijenata, koji njeguju tijelo i duh: beta-karotene, željezo, kalcij, magnezij, vitamine B kompleksa, klorofil, proteina, GLA i ostalo.

   Upotreba:

   Prvi tjedan počnite s 3 g (1 čajnom žličicom) dnevno. Nastavite s 5-6 g dnevno. Pomiješajte sa sokom, vodom ili smoothie-jem.

   Zdravstveni učinci:

   Jača imunološki sustav: Beta-karoteni, klorofil, vitamin B6 i željezo u Spirulini jačaju imunološki sustav.

   Liječi mozak, pamćenje i koncentraciju: Spirulina u prahu sadrži mnogo vitamina B6 i željeza, koji su poznati po pozitivnim učincima na koncentraciju, učenje, pamćenje i zaključivanje. Antioksidansi u Spirulini imaju blagotvorni učinak na živčani sustav.

   Alkalnost: Visok sadržaj klorofila znači, da je Spirulina snažan alkalizator koji na sebe veže toksine.

   Nadziranje tjelesne težine: Spirulina, uzeta sat prije obroka, može prirodno povećati osjećaj sitosti i tako spriječiti prejedanje. Bogat sadržaj proteina pomaže uravnotežiti razinu šećera u krvi. Istraživanja su pokazala, da Spirulina pomaže bubrezima kod probavljanja masnoća, tako da sprječava sakupljanje triglicerida, lipidne peroksidacije i s čišćenjem tijela od mogućih toksina.

   Poboljšanje rezultata vježbanja: Nedavno je dokazano da konzumiranje Spiruline poboljšava uspješnost vježbanja. Muškarcima, koji uzimaju Spirulinu, potrebno je duže vremena da se umore i pri tom potroše 11% više masnoća.

   Zdravo srce: Više znanstvenih istraživanja je pokazalo da Spirulina stvara bolji lipidni profil i povećava elastičnost krvnih žila. Posljedično se snize kolesterol i krvni tlak te se poboljša HDL.

   Bogat i potpuni izvor probavljivih proteina: Spirulina u prahu bogat je izvor proteina (60-70 %), sadrži i 18 aminokiselina, koje su sve vrlo potrebne. Proteini u Spirulini su 4-puta upijajući, nego kod riba i govedine.


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter