Kelp (Kombu) alga u prahu 250g

Kelp (Kombu) alga u prahu 250g

  Djeluje kao antibiotik, jer pomaže štitnjači kod ispuštanja joda u krvotok, kada je prisutna zaraza. Jod sprječava zaraze.

   VIRMAN: 85,00 Kn

   KARTICE: 85,00 Kn


   Kelp (Kombu) je velika morska trava, koja raste na hranjivom dnu u plitkim oceanima. Bogata je s mineralima kao što su kalcij, magnezij, željezo itd. Kelp je poznat i po svom bogatom sadržaju joda, koji je važan element za pravilno funkcioniranje štitnjače, a štitnjača nadzire našu proizvodnju energije i poboljšava metabolizam. Dobar metabolizam troši višak masnoća u našem tijelu, zato se Kelp preporučuje ljudima s sporim metabolizmom. S druge strane je Kelp važan sastojak za kozmetičke proizvode, kao što su šamponi, maske za lice, sapuni, losioni itd.

   Upotreba:

   Preporuča se uzimanje Nutrisslim Kelp praha kao dodatka prehrani 1–3-puta dnevno po 1/4 žličice.

   Kelp prah se može staviti gotovo u svako jelo. Možemo ga posipati po predjelu, juhi i salati. Odličan je kao napitak u obliku zelenog smoothie-ja. Odgovara čajevima i ledenim pićima.

   Zdravstveni učinci:

   Ljudsko tijelo treba jod, ali ga ne može samo proizvesti i i ne može pohraniti velike količine joda, pa ga je potrebno uzimati s hranom. Naše tijelo ga treba iz više razloga: nedostatak joda može dovesti do guše, hipotireoze i hipertirodizma. Isto tako može povećati mogućnost smetnji u duševnom razvoju i čak sprječavati razvoj mozga dojenčadi.

   Super hrana Kelp je slanog okusa i mnogo ljudi ga upotrebljava umjesto soli. Sadrži mnogo prirodnog biljnog joda, koji se apsorbira zantno sporije i sigurnije nego kemijski jod. Jod je potreban za pravilno funkcioniranje štitnjače, koja je vrlo potrebna za pravilan rast, dovoljno energije i metabolizam.

   Bogat je kalcijem, klorom, kalijem, magnezijem i ostalim mineralima uključujući minerale u tragovima. Dobar je za nokte i protiv ispadanja kose. Regulira štitnjaču i hipofizu (aktivira sve tjelesne žlijezde). Podupire probavu i endokrini sustav.

   Djeluje kao antibiotik, jer pomaže štitnjači kod ispuštanja joda u krvotok, kada je prisutna zaraza. Jod sprječava zaraze.


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter