Bio Gynostemma u prahu 250g

Bio Gynostemma u prahu 250g

  Gynostemma - biljka koja odlično djeluje na imunološki, živčani, probavni, kardiovaskularni i reproduktivni sustav.

   VIRMAN: 99,00 Kn

   KARTICE: 99,00 Kn


   Gynostemma - biljka koja odlično djeluje na imunološki, živčani, probavni, kardiovaskularni i reproduktivni sustav.

   Gynostemma ili Jiaogulan poznata je kao bilje koje ima snažne antioksidanse i adaptogena svojstva kod produljenja životnog vijeka. Znanstvene studije pokazale su neka svojstva te super namirnice: snižavanje kolesterola i visokog krvnog tlaka, jačanje otpornosti i sprječavanje karcinoma.

   Upotreba:

   2 grama (1/2 čajne žličice) dvaput dnevno. Pomješajte ju u vaš najomiljeniji smoothie, proteinski napitak ili čaj.

   Zdravstveni učinci:

   Održavanje težine

   Na tjelesnu težinu Jiaogulan ima dvostruki učinak: ljudima s prekomjernom težinom pomaže kod mršavljenja, a mršavim ljudima i sportašima pomaže dobiti težinu. Pomaže kod prilagodbe razine šećera u krvi i smanjenja masnoće u krvi (hiperlipidemija). Jiaogulan pomaže održavati crijeva zdravima. U želucu i crijevima djeluje kao čistač i pomaže kod uklanjanja toksina i otpada iz tijela.

   Antioksidans

   Pvećava broj i razinu aktivnosti bijelih krvnih stanica i jača imunološki sustav. Poticanjem rada jetre jača probavni sustav. Smirivanjem i opuštanjem središnjeg živčanog sustava pomaže ublažavati stres. Jiaogulan je koristan kod brojnih neuroloških bolesti, uključujući depresiju, tjeskobu i stres.

   Smanjivanje šećera u krvi

   Studije Jiaogulana u liječenju šećernih bolesnika (tip 2) pokazale su neposredno poboljšanje glikemije i osjetljivosti inzulina i time osigurale osnovu za učinkovito i sigurno liječenje te bolesti.

   Sprječavanje raka

   Postoji istraživanje, koje je pokazalo, da Jiaogulan može sprječiti da stanice postanu karcinogene i porušiti staničnu podjelu postojećih karcinogenih stanica. U tijeku su i intenzivna istraživanja njegovog djelovanja protiv raka i potencijala kao imunološke zaštite za bolesnike, zaražene virusom HIV.

   Domaćini ga zovu »čudotvorni čaj«

   Jiaogulan sadrži mnogo aminokiselina, vitamina i minerala, koji su zdravi za ljudsko tijelo, uključujući kalcij, željezo, magnezij, fosfor, kalij, selen, cink itd. Domaćini, koji ga uzgajaju i konzumiraju, zovu »čudotvorni čaj.«

   Čaj za careve i kraljeve

   Prvi car dinastije Qin, Qin Shi Huang, koji je osvojio sve neovisne države u Kini i osnovao prvo kinesko carstvo, morao je podnijeti duge sate rada, između kojih je uživao u vrlo posebnom čaju od bilja koje je bilo dozvoljeno samo za cara. To bilje je bilo Jiaogulan.


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter