Bio Macaccino u prahu 250g

Bio Macaccino u prahu 250g

  Macaccino je ukusna zamjena za kavu koji ne sadrži kofein

   VIRMAN: 75,00 Kn

   KARTICE: 75,00 Kn    

   Macaccino je ukusna zamjena za kavu koji ne sadrži kofein. Ova odlična mješavina kombinira tri moćna antioksidansa: ekološki uzgojen kakao, maca korijen i šećer kokosove palme. Zdrava je alternativa kavi i čaju. Maca se tradicionalno koristi kao adaptogen i promiče zdravlje. U kombinaciji sa kakaom koji se naziva još “hranom bogova” čini piće izuzetno bogatim. Zaslađen šećerom kokosove palme, u ustima ostavlja okus karamele.

    Primjena:

   Macaccino se može poslužiti kao vruće ili hladno piće. Možete ga dodati u smoothie, sladoled i razne slastice. Pripremite kao kakao.

    Sastojci:

   Organski uzgojen maca korijen 10%, organski sirovi kakao prah 70%, organski šećer kokosa 20%.

    Zdravstveni učinci:

   • Maca

   Maca je osnažujuća i restorativna stara super hrana Inka. Puna je vitamina, minerala, enzima i svih esencijalnih aminokiselina. Kontrolira plodnost, spolne funkcije, probavu, fiziologiju živčanog sustava i razinu energije. Regulacija hormona je odgovorna za sve fiziološke atribute koje nam omogućuju seksualno uzbuđenje, sposobnost fizičke aktivnosti te razna emocionalna i psihička stanja. Neki od korjena mace se još nazivaju adaptogenima, što znači da povećava obrambenu sposobnost tijela. Konzumacijom ove biljke, tijelo se štiti i od ostalih bolesti, jer tijelo stvara fizičku i mentalnu stabilnost.

    Kakao

   Kakao je pun antioksidansa, magnezija i hranjivih tvari koje nas pune energijom, te čine zdravim i sretnim


   Košarica

   Nema proizvoda

   Ukupno n/a

   Košarica Kupi

   Newsletter